Spring naar de inhoud

Soundhealing met Simon en Sarah van Parinamass – 2024

Zin in een ontspannende of helende avond ? Nood aan tijd voor jezelf waar je even alles kunt vergeten? Zoek je iets om even te ontstressen en de batterijen terug op te laden?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Aan de hand van de drum, verschillende klankschalen, de tongue drum, koshi, shrutibox… kom je in een diepe ontspannende, meditatieve toestand terecht, waardoor je even alle zorgen en spanningen vergeet. De trillingen en klankfrequenties stellen ons in staat om los te laten wat losgelaten mag worden, wat niet langer nodig is. Blokkades kunnen zich op die manier in je lichaam oplossen, emoties worden voelbaar en bepaalde inzichten kunnen zich aanbieden. Het is een individueel proces en dus voor iedereen anders.

Wie

Wij zijn Simon en Sarah en vormen samen de gepassioneerde ziel van onze praktijk Parinamass. Parinama is een sanskriet term en vertaald zich als transformatie, verandering. Een transformatie vindt niet op 1 niveau plaats maar zowel op lichamelijk, psychisch als energetisch vlak. De verschillende gebieden zijn met elkaar verbonden en zijn dus constant in verandering, transformatie. Vandaar dat Parinamass in het meervoud geschreven wordt en onze zaak zo noemt. ( de dubbele ss komt van Simon en Sarah). Je kan bij ons terecht voor energetisch en helend werk. Reiki en soundhealing (individueel en groepsessies), sjamanisme healings, drumcirkels, trancereizen zijn enkele voorbeelden van de tools die we bezitten.

Data

Vrijdag 19 januari 19u tem 21u
Vrijdag 16 februari 19u tem 21u
Vrijdag 8 maart 19u tem 21u
Vrijdag 19 april 19u tem 21u
Vrijdag 10 mei 19u tem 21u
Vrijdag 7 juni 19u tem 21u

Inschrijven

Beperkte plaatsen, reserveren via 0498 860 529 (Sarah) of via parinamass.21@gmail.com

Tarief

We werken met vrije bijdrage, je geeft wat de sessie je waard is, in eer en geweten.