Spring naar de inhoud

Bio-esthetiek

Ontdek de bio-esthetische behandelingen bij Lotus Relaxatiecentrum.

Het verzorgen van onze huid is van essentieel belang. We beseffen niet genoeg dat onze huid ons grootste orgaan is. Weet wat je erop aanbrengt!

Energetische gezichtsbehandeling man

Met de Energetische gezichtsbehandeling verkrijgt je een huid zonder irritaties en je krijgt weer een dynamische en jeugdige uitstraling.

Gepersonaliseerde Lotus gelaatsbehandeling

Onze Lotus gelaatsbehandeling is een huidverbeterende gezichtsverzorging waarbij we met onze holistische kennis van Ayurveda je huid op een natuurlijke en zorgvuldige manier verzorgen.

Huidverjongende gelaatsbehandeling

De huidverjongende gelaatsbehandeling is een intensieve behandeling om de stevigheid en jeugdigheid van de huid te bevorderen.

Mini gelaatsverzorging

Met de mini gelaatsverzorging bezorgen we je na een klein uur terug een stralende huid. 

Summer facial verzorging

Ontdek de Summer facial verzorging bij Lotus Relaxatiecentrum.

Zuiverende gelaatsverzorging tieners (t.e.m. 18 jaar)

De zuiverende gelaatsverzorging voor de onzuivere, glanzende huid van tieners.

De biologische producten van Lakshmi

De keuze voor biologische producten is in de eerste plaats een moreel verantwoorde keuze, die past bij het streven van Lakshmi naar betrokkenheid en samenhang met de natuur.

Daarnaast zijn biologische producten effectiever doordat de ingrediënten meer overeenkomen met de van nature in ons lichaam aanwezige stoffen.

Een biologische productiemethode houdt in dat er bij elke stap rekening gehouden wordt met het gehele ecosysteem.

Er worden geen genetisch gemodificeerde organismen (GGO’s) gebruikt, en de productiemethode voldoet aan strenge criteria om het milieu, mensen en dieren te beschermen.

De producten van Lakshmi worden aan de hand van de strenge criteria van de biologische productiemethode geproduceerd en zijn gecertificeerd door AIAB.

Lakshmi maakt bij de productie alleen gebruik van natuurlijke ingrediënten verkregen uit op biologische en biologisch-dynamische wijze geteelde planten of wilde planten, waaronder: phyto-extracten, essentiële oliën en bloemenwater uit aromatische planten.

Lakshmi producten zijn zeer huidvriendelijk, bevatten een plantaardige emulgator en 100% koudgeperste plantaardige oliën.